In culori asiatice
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Cuvinte-cheie

Ultimele subiecte
» Iubire si Razbunare
Joi Aug 01, 2013 7:55 am Scris de Elisa si Bianca

» Intalnirea oarba
Lun Iun 03, 2013 10:25 am Scris de Elisa si Bianca

» Iubire destinata
Mar Mai 28, 2013 10:08 am Scris de Elisa si Bianca

» Calatorie in tara viselor
Joi Mai 23, 2013 9:47 am Scris de Elisa si Bianca

» My story-Povestea mea
Mier Apr 10, 2013 6:46 am Scris de Elisa si Bianca

» Crazy Love
Mier Apr 10, 2013 12:47 am Scris de Elisa si Bianca

» My vampire Sezon2
Mier Apr 10, 2013 12:17 am Scris de Elisa si Bianca

» My vampire
Lun Apr 08, 2013 4:10 am Scris de Elisa si Bianca

» Intre Bine si Rau...
Dum Apr 07, 2013 1:19 am Scris de Elisa si Bianca

August 2018
LunMarMierJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Calendar Calendar

Parteneri
forum gratuit



GDHara


BULGOGI cea mai populara mancare cu carne de vita

In jos

BULGOGI cea mai populara mancare cu carne de vita

Mesaj  Elisa si Bianca la data de Mier Mai 30, 2012 6:17 am


-este o specialitate din muschi de vita,taiata felii subtiri,marinata in sos de soia,sos de susan si usturoi,apoi fripta pe gratar si servita alaturi de diferite salate sau cu orez si legume.Se mai gateste si in cratita cu forma de dom,peste un foc de carbuni.Cratita are un canal care prinde sucurile delicioase produse in timpul gatitului.Gatindu-se asa se formeaza o glazura apetisanta deasupra carnii.
„Bul”inseamna foc, iar „gogi”, carne.

Ingrediente:

2 linguri de sos negru de soia
1 lingura de sos de soia light
4 linguri de zahar
8 cepe verzi taiate - doar partea alba
6 catei de usturoi tocati marunt
5 linguri de ulei de susan
1 kg de carne de vita macra, taiata felii cat mai subtiri

* Daca nu gasiti cele doua tipuri de sosuri de soia, puteti folosi unul simplu. Si carnea de vita poate fi inlocuita cu pui, porc sau chiar peste.

Preparare:

Amestecati toate ingredientele, cu exceptia carnii, apoi adaugati-o si pe aceasta si lasati-o la marinat timp de o ora. Incalziti ulei de gatit intr-o tigaie si adaugati bucatile de carne. Nu lasati carnea sa se prajeasca mai mult de un minut pe fiecare parte.

O data ce ati terminat de gatit carnea, trebuie servita destul de repede, pentru ca exista pericolul sa se intareasca, daca o lasati prea mult.

Cei care vor sa evite prajeala, pot prepara carnea si pe gratar. Se serveste cu orez cu bob lung si kimchi.
avatar
Elisa si Bianca
Admin
Admin

Mesaje : 707
Data de înscriere : 29/04/2012

Vezi profilul utilizatorului http://inculoriasiaticee.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum