Jang Woo Hyuk
In culori asiatice :: Extra :: Noutati
Pagina 1 din 1
Jang Woo Hyuk
După terminarea căutarii lui pentru candidaţi potenţiali la idoli din Taiwan, Jang Woo Hyuk a plecat în America pentru a continua căutarea lui.La data de 26 mai, Jang Woo Hyuk va începe căutarea lui în Los Angeles, San Francisco şi New York, prin organizarea de audiţii.
Agenţia lui Jang Woo Hyuk, WH Entertainment a declarat pe 21 mai, formarea conceptului, muzica si membrul pentru acest proiect idol este destul de complet. Acest grup va fi un membru al echipei de cinci ani şi va face un debut în septembrie.
Potrivit agenţiei sale, Jang Woo Hyuk va fi combinarea tuturor sale de know-how şi de talente, le-a primit de la zilele cu HOT, JTL şi activităţile sale solo în acest proiect nou grup de idol.
Despre acest proiect se spune că are 3 milioane dolari investiţi în el şi cât mai curând auditiile in America sunt peste, ele vor continua in Japonia si China.
By Elisa
Agenţia lui Jang Woo Hyuk, WH Entertainment a declarat pe 21 mai, formarea conceptului, muzica si membrul pentru acest proiect idol este destul de complet. Acest grup va fi un membru al echipei de cinci ani şi va face un debut în septembrie.
Potrivit agenţiei sale, Jang Woo Hyuk va fi combinarea tuturor sale de know-how şi de talente, le-a primit de la zilele cu HOT, JTL şi activităţile sale solo în acest proiect nou grup de idol.
Despre acest proiect se spune că are 3 milioane dolari investiţi în el şi cât mai curând auditiile in America sunt peste, ele vor continua in Japonia si China.
By Elisa
Subiecte similare
» Jang geun suk
» Jang Geun Suk si mama sa
» Kang Min Hyuk se intalneste cu Park Ha Sun?
» Actorul Jang Keun Suk
» Jang Geun Suk
» Jang Geun Suk si mama sa
» Kang Min Hyuk se intalneste cu Park Ha Sun?
» Actorul Jang Keun Suk
» Jang Geun Suk
In culori asiatice :: Extra :: Noutati
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Vin Noi 06, 2020 4:39 am Scris de Ella_Roxy
» Ce zi e azi?
Vin Noi 06, 2020 4:38 am Scris de Ella_Roxy
» sa numaram