In culori asiatice


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

In culori asiatice
In culori asiatice
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Cuvinte-cheie

Ultimele subiecte
» Alba/Neagra
Naengmyeon  I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:39 am Scris de Ella_Roxy

» Ce zi e azi?
Naengmyeon  I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:38 am Scris de Ella_Roxy

» sa numaram
Naengmyeon  I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:37 am Scris de Ella_Roxy

» La ce ne gandim cu totii?
Naengmyeon  I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:37 am Scris de Ella_Roxy

» Am pofta de.....
Naengmyeon  I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:36 am Scris de Ella_Roxy

» Propuneri / sugestii pentru forum
Naengmyeon  I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:36 am Scris de Ella_Roxy

» ~>buna fetelor<~
Naengmyeon  I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:34 am Scris de Ella_Roxy

» BUNA-HELLO-HY
Naengmyeon  I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:34 am Scris de Ella_Roxy

» Iubire si Razbunare
Naengmyeon  I_icon_minitimeJoi Aug 01, 2013 7:55 am Scris de Elisa si Bianca

Mai 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Calendar Calendar

Parteneri
forum gratuit



GDHara


Naengmyeon

In jos

Naengmyeon  Empty Naengmyeon

Mesaj  Elisa si Bianca Mier Mai 30, 2012 8:53 am

Ai nevoie de : 2 pachete de fidea, 1 para, 1 bucata carne de vita, 1 ou, 2 linguri de mustar iute, 2 linguri boia dulce, 1 lingura boia iute, 100 ml apa de pe kimchi, 2 cuburi de gheata, 1 castravete, 2 linguri sos soia, 1 lingura zahar, un cocnentrat supa de vita.

Cum procedezi :
Pasul 1 - Se fierbe fideaua, iar dupa ce este fairta se pune intr-un bol, undeva la o temperatura scazuta.
Pasul 2 - Apa se fierbe alaturi de carnea de vita.
Pasul 3 - In apa cu carnea se aduaga apa de pe kimchi.
Pasul 4 - Se pune in apa si un cub de concentrat de vita.
Pasul 5 - Strecoara supa, iar carnea se taie in fasii.
Pasul 6 - Supa se raceste cat se poate de bine.
Pasul 7 - Fierbe oul care mai apoi se taie pe transversala.
Pasul 8 - Taie castravetele julienne, mai apoi se asezoneaza cu zahar, boia de ardei iute si boia dulce.
Pasul 9 - Para Nashi se taie in felii subtiri.
Pasul 10 - Se amesteca 2 linguri de mustar iute, cu 2 lignuri de boia ardei iute, 1 lingura boia dulce si 1 lignura de sos soia.
Pasul 11 - Peste fidea se pune carnea taiata felii, sosul de mustar, castravetele, pe o margine si pe alta se pune oul fiert si feliile de para. Se toarna supa. In supa se pune si cuburile de gheata.


Naengmyeon  Ftgbc7

Naengmyeon  Jpzo0w
Elisa si Bianca
Elisa si Bianca
Admin
Admin

Mesaje : 707
Data de înscriere : 29/04/2012

https://inculoriasiaticee.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum