In culori asiatice
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Cuvinte-cheie

Ultimele subiecte
» Iubire si Razbunare
Joi Aug 01, 2013 7:55 am Scris de Elisa si Bianca

» Intalnirea oarba
Lun Iun 03, 2013 10:25 am Scris de Elisa si Bianca

» Iubire destinata
Mar Mai 28, 2013 10:08 am Scris de Elisa si Bianca

» Calatorie in tara viselor
Joi Mai 23, 2013 9:47 am Scris de Elisa si Bianca

» My story-Povestea mea
Mier Apr 10, 2013 6:46 am Scris de Elisa si Bianca

» Crazy Love
Mier Apr 10, 2013 12:47 am Scris de Elisa si Bianca

» My vampire Sezon2
Mier Apr 10, 2013 12:17 am Scris de Elisa si Bianca

» My vampire
Lun Apr 08, 2013 4:10 am Scris de Elisa si Bianca

» Intre Bine si Rau...
Dum Apr 07, 2013 1:19 am Scris de Elisa si Bianca

Decembrie 2018
LunMarMierJoiVinSamDum
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Calendar Calendar

Parteneri
forum gratuit



GDHara


Mancarea Coreeana

In jos

Mancarea Coreeana

Mesaj  Elisa si Bianca la data de Mier Aug 01, 2012 7:08 am

Mancarea coreeana este speciala, exotica si are un gust inconfundabil. Savoarea
care o face sa urce pana si in topul preferintelor celor mai exigenti degustatori este
data de condimente si de legume fermentate. Sosul de soia, ardeiul rosu, ceapa verde, pasta de fasole, usturoiul, ghimbirul, susanul, mustarul, otetul sau vinul sunt combinate, parca, dupa formule magice, reusind sa ridice comuna operatiune de
gatit la rangul de arta culinara.

Coreenii mananca foarte multe legume si evident… orez. Mancarea facuta exclusiv
din legume se numeste „namool” si este de doua feluri: „saengche” (preparatele crude si reci) si „bok-eum” (preparatele fierte si calde). In mod traditional, o masa la coreeni contine orez, supa, tocana, friptura, salata, legume sau carne fierte, peste marinat, Doenjang (paste fermentate de soia) si Gochujang (paste groase din soia cu
ardei iute). Mesenii au de unde alege… Stiu ca ti s-a facut pofta de aceste feluri
exotice de mancare. Ei bine, nu ar trebui sa iti faci griji ca nu mai ai voie sa mananci doua zile dupa o masa in stil coreean, pentru ca mancarea este foarte sanatoasa, moderata in calorii si are putine grasimi. Totusi, aceste bunatati sunt oarecum „umbrite”, cand vine vorba despre preparatele bazate pe legume fermentate.

avatar
Elisa si Bianca
Admin
Admin

Mesaje : 707
Data de înscriere : 29/04/2012

Vezi profilul utilizatorului http://inculoriasiaticee.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum