In culori asiatice


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

In culori asiatice
In culori asiatice
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Cuvinte-cheie

Ultimele subiecte
» Alba/Neagra
CARNE TOCATA IN STIL KOREAN I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:39 am Scris de Ella_Roxy

» Ce zi e azi?
CARNE TOCATA IN STIL KOREAN I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:38 am Scris de Ella_Roxy

» sa numaram
CARNE TOCATA IN STIL KOREAN I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:37 am Scris de Ella_Roxy

» La ce ne gandim cu totii?
CARNE TOCATA IN STIL KOREAN I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:37 am Scris de Ella_Roxy

» Am pofta de.....
CARNE TOCATA IN STIL KOREAN I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:36 am Scris de Ella_Roxy

» Propuneri / sugestii pentru forum
CARNE TOCATA IN STIL KOREAN I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:36 am Scris de Ella_Roxy

» ~>buna fetelor<~
CARNE TOCATA IN STIL KOREAN I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:34 am Scris de Ella_Roxy

» BUNA-HELLO-HY
CARNE TOCATA IN STIL KOREAN I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:34 am Scris de Ella_Roxy

» Iubire si Razbunare
CARNE TOCATA IN STIL KOREAN I_icon_minitimeJoi Aug 01, 2013 7:55 am Scris de Elisa si Bianca

Aprilie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Calendar Calendar

Parteneri
forum gratuit



GDHara


CARNE TOCATA IN STIL KOREAN

In jos

CARNE TOCATA IN STIL KOREAN Empty CARNE TOCATA IN STIL KOREAN

Mesaj  Elisa si Bianca Mier Ian 16, 2013 6:30 am

INGREDIENTE

250 gr carne tocata amestec
1 ceapa
1-2 fire de ceapa verde
2 linguri sos de soia
1 lingurita ulei de susan
1-2 catei de usturoi
putin ghimbir proaspat ras
1 lingurita miere (optional)
1 lingurita gochujang (cel putin sau dupa gust) - pasta de ardei iute
1 lingurita gochugaru - fulgi de ardei iute


Mod de preparare:
Ceapa se taie in jumatate si se feliaza subtire. Taiem si ceapa verde in rondele si le adaugam intr-un bol,peste care punem carnea tocata,sosul de soia,usturoiul tocat,ghimbirul,mierea si uleiul de susan. Se lucreaza compozitia si se lasa deoparte. Eu am lasat-o doar cat am pregatit orezul,dar se poate si mai indelungat.
Se infierbanta o tigaie,adaugam putin ulei,apoi punem compozitia si amestecam din cand in cand. Daca nu este tocata foarte marunt,mai puteti adauga apa.
Cand este gata,adaugam gochujang si gochugaru si amestecam bine. Data viitoare,as mai presara niste ceapa verde tocata inainte de a servi.
Se serveste cu orez alb simplu.

CARNE TOCATA IN STIL KOREAN 241s4eb

Elisa si Bianca
Elisa si Bianca
Admin
Admin

Mesaje : 707
Data de înscriere : 29/04/2012

https://inculoriasiaticee.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum