In culori asiatice


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

In culori asiatice
In culori asiatice
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Cuvinte-cheie

Ultimele subiecte
» Alba/Neagra
Reteta Mandu I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:39 am Scris de Ella_Roxy

» Ce zi e azi?
Reteta Mandu I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:38 am Scris de Ella_Roxy

» sa numaram
Reteta Mandu I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:37 am Scris de Ella_Roxy

» La ce ne gandim cu totii?
Reteta Mandu I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:37 am Scris de Ella_Roxy

» Am pofta de.....
Reteta Mandu I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:36 am Scris de Ella_Roxy

» Propuneri / sugestii pentru forum
Reteta Mandu I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:36 am Scris de Ella_Roxy

» ~>buna fetelor<~
Reteta Mandu I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:34 am Scris de Ella_Roxy

» BUNA-HELLO-HY
Reteta Mandu I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 4:34 am Scris de Ella_Roxy

» Iubire si Razbunare
Reteta Mandu I_icon_minitimeJoi Aug 01, 2013 7:55 am Scris de Elisa si Bianca

Mai 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Calendar Calendar

Parteneri
forum gratuit



GDHara


Reteta Mandu

In jos

Reteta Mandu Empty Reteta Mandu

Mesaj  Elisa si Bianca Sam Ian 12, 2013 3:41 am

Ingrediente ptr foile de wonton:
250 gr faina
1/4 cana de apa rece
1 ou
faina sau amidon pentru suprafata de lucru

Ingrediente ptr umplutura:
250 gr de carne tocata de porc (sau amestec)
3-4 cepe verzi,taiate sau tocate
2 catei de usturoi
ghimbir proaspat ras,dupa gust
1 lingura de sos de soia coreean
1/2 lingurita de ulei de susan (Korea)

MOD DE PREPARARE :

Framantam un aluat din primele trei ingrediente si lasam sa se odiheasca o ora.
Amestecam bine toate ingredientele pentru umplutura.
Intintem aluatul pe suprafata de lucru,peste care am presarat faina.
Taiem cercuri cu o cana,pahar sau forma de fursecuri.
Desprindem rotundul de aluat.
Luam in palma rotundul.
Luam cu varful degetelor umplutura si o plasam in mijlocul rotundului de aluat.
Inchidem aluatul,apucam o bucatica din capat si inchidem pana la capat.
Varfurile se prind bine ca sa nu se desfaca in timpul gatirii.
Mandu se poate praji in baie de ulei,in tigaie sau se poate gati la aburi. Eu am ales varianta la tigaie,eventual se poate turna si putina apa.
Se serveste cu un sos din sos de soia ,otet si ulei de susan.
Reteta Mandu 3507wav
Elisa si Bianca
Elisa si Bianca
Admin
Admin

Mesaje : 707
Data de înscriere : 29/04/2012

https://inculoriasiaticee.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum